Politika privatnosti

S.I.V. VISION j.d.o.o. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka.

Podaci pokriveni politikom privatnosti

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci, odnosno ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa, broj telefona ili mobitela te ostali podaci koje nam ustupite, ali želite da ostanu tajna.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

S.I.V. VISION j.d.o.o. Vaše osobne podatke koristiti isključivo u identifikacijske svrhe zbog ostvarivanje kontakta s Vama kako bismo Vam mogli poslati što učinkovitiji odgovor na Vaš upit.

Čuvanje osobnih podataka

U trenutku kada nam dostavite svoje podatke, ispunjavanjem obrazaca za Kontakt ili Rezervaciju, dajete nam izričiti pristanak na kontakt i spremanje Vaših podataka u našu evidenciju potencijalnih klijenata. Vaši podaci će se u našoj evidenciji čuvati u periodu od 3 godine nakon čega će se izbrisati. Ukoliko se u bilo kojem trenutku predomislite, možete zatražiti ranije brisanje ustupljenih podataka.

Zaštita osobnih podataka

S.I.V. VISION j.d.o.o. se obvezuje Vaše podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati neovlaštenim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj strani bez Vaše prethodne suglasnosti.

Upravljanje osobnim podacima

U bilo kojem trenutku možete zatražiti pregled, ažuriranje, ispravak ili brisanje svih osobnih podataka koje ste nam ustupili ukoliko će se traženi podaci još uvijek nalaziti u našoj evidenciji.

Vaša suglasnost

Popunjavajući obrasce na našoj stranici, jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da S.I.V. VISION j.d.o.o. Vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonskom osnovom i uvjetima naše politike privatnosti.

Transparentnost

Ukoliko se odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih.

Kontakt podaci tvrtke S.I.V. VISION j.d.o.o.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se javite s povjerenjem na sljedeće kontakt podatke:

Dioklecijanova 29
21210 Solin
Hrvatska